Denevér elemes fényfüzér Nagyobb

Denevér elemes fényfüzér

622010TS-WW-M41

Új termék

HALLOWEENRE - Dekorációs fényfüzér denevér díszítéssel. A fényfüzér 1m világító szakasszal és elemtartóval üzemkészre szerelt. Kizárólag beltéri felhasználásra. Vezetéke átlátszó melyen összesen 10 meleg fehér LED világít. A termék nem sorolható.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Fogyasztás (W)3.0
Izzószám10
Fontosaz elem nem tartozéka a szettnek
Energiaellátáselemes
Fényforrás típusaLED
Kábel színeátlátszó
Fény színemeleg fehér

Egyéb infó

10 melegfehér LED denevér díszítéssel, átlátszó kábel, 10 cm fényforrástávolság, betáp 30 cm, átlátszó PVC elemtartó, 2db AA elem (nem tartozék)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A meleg fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk, míg modern kontrasztos díszekhez a legfehérebb fehér illik jobban.

Az átlátszó kábel a legünnepélyesebb, de nem elbújtatja a kábelt, hanem kihangsúlyozza annak fémes csillogását. Kirakatokba, jól látható helyekre ajánljuk.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Az elemes működtetés nagyon sokoldalúvá teszi ezt a dekorációs fényt. Használhatjuk olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre tápellátás, így kertben, autóban, kerékpáron, a ruházatunkat feldíszítve, de akár egy ajándék dekorációja, csomagolásaként is.

Tápellátás: elemes, Fogyasztás: 3.0W/szett, Fényforrások: 10db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: átlátszó, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( )

30 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató