Elemes hópehely fényfüzér

BTRY-SNOW-10W

Új termék

Világító hópelyhek, amik egy 140 cm hosszú átlátszó kábelen helyezkednek el (10 db hideg fehér LED). A fényfüzér elemmel működik (2db AA elemmel) és egy kapcsolóval ki/be kapcsolható.

Bővebb leírás

1 290 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Hossz (m)1.40
Fogyasztás (W)3.0
Izzószám10
Fontosaz elemek nem tartozékai a szettnek
Energiaellátáselemes
Érintésvédelmi kódjaIP20
Toldhatónem toldható
Fényforrás típusaLED
Kábel színeátlátszó
Fény színefehér

Egyéb infó

Világító hópelyhek, amik egy 140 cm hosszú átlátszó kábelen helyezkednek el (10 db hideg fehér LED). A fényfüzér elemmel működik (2db AA elemmel) és egy kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

Az átlátszó kábel a legünnepélyesebb, de nem elbújtatja a kábelt, hanem kihangsúlyozza annak fémes csillogását. Kirakatokba, jól látható helyekre ajánljuk.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Az elemes működtetés nagyon sokoldalúvá teszi ezt a dekorációs fényt. Használhatjuk olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre tápellátás, így kertben, autóban, kerékpáron, a ruházatunkat feldíszítve, de akár egy ajándék dekorációja, csomagolásaként is.

Tápellátás: elemes, Fogyasztás: 3.0W/szett, Fényforrások: 10db, Szín: fehér, Kábelszín: átlátszó, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( H:1.40 )

30 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató