Kültéri LED fényfüzér 10m zöld kábel, 100 fehér LED plusz tag

LEDPLR-10M-230VGWEx

Új termék

Fényfüzér 10m világító szakasszal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke zöld melyen összesen 100 fehér LED világít. Figyelem! A termék betáp nélküli, önmagában nem üzemkész csak a LEDPLR-10M-100Z-F termék toldásához alkalmas! 

Bővebb leírás

15 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Hossz (m)10.00
Fogyasztás (W)9.2
Izzószám100
FontosFigyelem! A termék betáp nélküli, önmagában nem üzemkész csak a LEDPLR-10M-100Z-F termék toldásához alkalmas!
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fényforrás típusaLED
Kábel színesötétzöld
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaKertekben fák törzsének, ágainak-, valamint fenyők, bokrok és tuják díszítésére, használhatod egész évben a kert lombos fáinak dekorálására, teraszok, korlátok, oszlopok esti megvilágítására. Esküvők, kerti-, és grill partik elengedhetetlen kelléke.
Sorolhatóságmax. 30 szett

Egyéb infó

Fényfüzér 10m világító szakasszal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke zöld melyen összesen 100 fehér LED világít.  Figyelem! A termék betáp nélküli, önmagában nem üzemkész csak a LEDPLR-10M-100Z-F termék toldásához alkalmas!  

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 9.0W/szett, Fényforrások: 100db, Szín: fehér, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( H:10.00 )

30 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató