Kültéri LED fényfüggöny 2m x 5m fehér kábel, 1000 meleg fehér LED

LEDCLR-2x5M-1000F-MF

Új termék

A fényfüggöny 2m X 5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 50 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyeken összesen 1000 meleg fehér LED világít.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

109 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Szélesség (m)2.00
Fogyasztás (W)92.0
Magasság (m)5.00
Izzószám1000
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Üzemi feszültsége230V 50Hz
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színefehér
Fény színemeleg fehér
A termék ajánlott felhasználásaKorlátok, ablakok, tűzfalak, erkélyek és tető élek, nagyobb falrészek dekorálásához. Esküvők elengedhetetlen kelléke, pompásan mutat a fő asztal mögött, és nagyobb falfelületeken, kombináld sejtelmes organza anyaggal és a látvány káprázatos lesz!
Sorolhatóságmax. 5 szett

Egyéb infó

A fényfüggöny 2m X 5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 50 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüggöny egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér melyeken összesen 1000 meleg fehér LED világít.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A meleg fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk, míg modern kontrasztos díszekhez a legfehérebb fehér illik jobban.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 92.0W/db, Fényforrások: 1000db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( SZ:2.00 M:5.00 )

24 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató