Beltéri Fényfüggöny 2m x 5m zöld kábel, 1272 fehér izzó

CL-5324-1272Z-F

Új termék

A fényfüggöny 2m X 5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 24 db 5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 53 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke zöld melyeken összesen 1272 fehér izzó világít.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

69 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Szélesség (m)2.00
Fogyasztás (W)552.0
Magasság (m)5.00
Izzószám1272
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP20
Toldhatóigen
Fényforrás típusanormál izzó
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaKorlátok, ablakok, tűzfalak, erkélyek és tető élek, nagyobb falrészek dekorálásához. Esküvők elengedhetetlen kelléke, pompásan mutat a fő asztal mögött, és nagyobb falfelületeken, kombináld sejtelmes organza anyaggal és a látvány káprázatos lesz!
Sorolhatóságmax. 2 szett

Egyéb infó

A fényfüggöny 2m X 5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 24 db 5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 53 fényfonttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüggöny egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke zöld melyeken összesen 1272 fehér izzó világít.

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Tápellátás: 220V hálózat, Fogyasztás: 552.0W/db, Fényforrások: 1272db, Szín: fehér, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( SZ:2.00 M:5.00 )

25 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató