Kültéri Fényfüggöny 2m x 7m fehér kábel, 1520 fehér izzó

CLR-7620-1520F-F

Új termék

A fényfüggöny 2m X 7m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 7 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 76 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyeken összesen 1520 fehér izzó világít..

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

89 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Szélesség (m)2.00
Fogyasztás (W)600.0
Magasság (m)7.00
Izzószám1520
FontosA termék esztétikai hibás (kábele elszíneződött), de működőképes és rendeltetésszerű használatra alkalmas. A terméket a hatályos jogszabályok szerinti 12 hónapos garanciával értékesítjük.
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fényforrás típusanormál izzó
Betáp hossza1,5m
Kábel színefehér
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaKorlátok, ablakok, tűzfalak, erkélyek és tető élek, nagyobb falrészek dekorálásához. Esküvők elengedhetetlen kelléke, pompásan mutat a fő asztal mögött, és nagyobb falfelületeken, kombináld sejtelmes organza anyaggal és a látvány káprázatos lesz!
Sorolhatóságmax. 2 szett

Egyéb infó

A fényfüggöny 2m X 7m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 7 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 76 fényfonttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüggöny egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér melyeken összesen 1520 fehér izzó világít.

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V hálózat, Fogyasztás: 600.0W/db, Fényforrások: 1520db, Szín: fehér, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( SZ:2.00 M:7.00 )

23 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató