Beltéri Fényháló 2,5x1,2m zöld kábel, 406 fehér izzó

NL-406Z-F

Új termék

A fényháló 2,5m X 1,2m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Kizárólag beltéri felhasználásra.  Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke zöld melyen összesen 406 fehér izzó világít.

Bővebb leírás

19 990 Ft

-5 000 Ft

24 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Szélesség (m)2.50
Fogyasztás (W)184.0
Magasság (m)1.20
Izzószám406
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP20
Toldhatóigen
Fényforrás típusanormál izzó
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaÜvegfelületek, és falfelületek beltéri díszítésére.
Sorolhatóságmax. 5 szett

Egyéb infó

A fényháló 2,5m X 1,2m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Kizárólag beltéri felhasználásra.  Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényháló egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke zöld melyen összesen 406 fehér izzó világít.

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Tápellátás: 220V hálózat, Fogyasztás: 184.0W/, Fényforrások: 406db, Szín: fehér, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( SZ:2.50 M:1.20 )

7 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató