Beltéri Fényháló 2,5x1,2m fehér kábel, 406 fehér izzó

NL-406F-F

Új termék

A fényháló 2,5m X 1,2m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Kizárólag beltéri felhasználásra.  Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyen összesen 406 fehér izzó világít.

Bővebb leírás

19 990 Ft

-5 000 Ft

24 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Szélesség (m)2.50
Fogyasztás (W)184.0
Magasság (m)1.20
Izzószám406
FontosA termék esztétikai hibás (kábele elszíneződött), de működőképes és rendeltetésszerű használatra alkalmas, átvétel kizárólag személyesen bemutatótermünkben. A terméket a hatályos jogszabályok szerinti 12 hónapos garanciával értékesítjük.
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fényforrás típusanormál izzó
Betáp hossza1,5m
Kábel színefehér
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaÜvegfelületek, és falfelületek beltéri díszítésére.
Sorolhatóságmax. 5 szett

Egyéb infó

A fényháló 2,5m X 1,2m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Kizárólag beltéri felhasználásra.  Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényháló egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér melyen összesen 406 fehér izzó világít.

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Tápellátás: 220V hálózat, Fogyasztás: 184.0W/, Fényforrások: 406db, Szín: fehér, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( SZ:2.50 M:1.20 )

7 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató