Kültéri villanó LED-es fényjégcsap 3m x 0,5m fehér kábel, 114 fehér LED
search
  • Kültéri villanó LED-es fényjégcsap 3m x 0,5m fehér kábel, 114 fehér LED
  • Kültéri villanó LED-es fényjégcsap 3m x 0,5m fehér kábel, 114 fehér LED

Kültéri villanó LED-es fényjégcsap 3m x 0,5m fehér kábel, 114 hidegfehér LED

41 990 Ft
Adóval együtt

A jégcsapfüzér 3m világító szakasszal  + 1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A jégcsapfüzér egyik oldalán villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található. Vezetéke fehér, a lelógások 50, 40, 30 cm hosszban követik egymást melyeken összesen 96 fehér LED + 18 villanó hidegfehér LED világít.

Mennyiség

  Biztonságos vásárlás

Adatkezelési nyilatkozatunk

  Házhozszállítás és bolti átvét

Szállítási és fizetési lehetőségek

  Bolti garancia

Fénytechnikai szaküzletünk több évtizede vevőink szolgálatában

A jégcsapfüzér 3m világító szakasszal  + 1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A jégcsapfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér, a lelógások 50 cm, 40cm, 30 cm hosszban követik egymást melyeken összesen 96 fehér LED + 18 villanó hidegfehér LED véletlenszerű elhelyezkedésben világít.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 9.0W/db, Fényforrások: 114db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( SZ:3.00 M:0.50 )

LEDILR-3x0.5M-114F
110 Elemek

Adatlap

Kültéri/Beltéri
kültéri (és beltéri)
Szélesség (m)
3.00
Fogyasztás (W)
9.2
Magasság (m)
0.50
Izzószám
114
Energiaellátás
hálózati csatlakozó (230V)
Üzemi feszültsége
230V 50Hz
Érintésvédelmi kódja
IP44
Toldható
igen
Fényforrás típusa
LED
Betáp hossza
1,5m
Kábel színe
fehér
Fény színe
fehér
Sorolhatóság
max. 50 szett

Megadott referenciák

ean13
5999565511210
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.