Kültéri jégcsapfüzér 3m x 0,5m zöld kábel, 114 fehér izzó

ICLR-3x0,5-114Z-F

Új termék

A jégcsapfüzér 3m világító szakasszal  + 1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A jégcsapfüzér egyik oldalán villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található. Vezetéke zöld, a lelógások 50, 40, 30 cm hosszban követik egymást melyeken összesen 114 fehér izzó világít.

Bővebb leírás

16 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Szélesség (m)3.00
Fogyasztás (W)53.0
Magasság (m)0.50
Izzószám114
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fényforrás típusanormál izzó
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
Fény színefehér
A termék ajánlott felhasználásaÉpületek, házak tetőszerkezet éleinek, boltívek, kapubejárók, kerítések dekorálására, valamint lakásbelsők terében bútorok, boltívek felső éleinek díszítésére.
Sorolhatóságmax. 7 szett

Egyéb infó

A jégcsapfüzér 3m világító szakasszal  + 1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.  A jégcsapfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke zöld, a lelógások 50 cm, 40cm, 30 cm hosszban követik egymást melyeken összesen 114 fehér izzó világít.

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy meleg fehér, vagy „szimpla” fehér színt válasszunk. Modern kontrasztos díszekhez inkább a legfehérebb fehéret, míg régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V hálózat, Fogyasztás: 53.0W/db, Fényforrások: 114db, Szín: fehér, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( SZ:3.00 M:0.50 )

24 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató