Piros fénykábel méterben

RL-50M-230VP

Új termék

Szerelhető sárga fénykábel, 13mm PVC tömlőben 2 vezető szálon méterenként 36 izzó.  Figyelem! A szerelhető fénykábel önmagában nem üzemkész, a hálózatra csatlakoztatásához egy fénykábel betápszett is szükséges (rendelhető tartozék)! VÁGHATÓSÁG: 1 MÉTER! A feltüntetett ár 1 folyóméterre értendő!  

Bővebb leírás

990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Fogyasztás (W)17.0
Izzószám36
FontosAz ár 1m-re értendő
Fényforrás típusanormál izzó
Fény színepiros

Egyéb infó

Szerelhető piros fénykábel, 13mm PVC tömlőben 2 vezető szálon méterenként 36 izzó.  Figyelem! A szerelhető fénykábel önmagában nem üzemkész, a hálózatra csatlakoztatásához egy fénykábel betápszett is szükséges (rendelhető tartozék - https://labelle.hu/shop/hu/fenykabelek-szerelheto/871-betap-szett-fenykabelhez.html)! VÁGHATÓSÁG: 1 MÉTER! A feltüntetett ár 1 folyóméterre értendő!  

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A piros mindig is divatos színe lesz a karácsonynak. Melegséggel tölti meg az ünnepi hangulatot. A zölddel együtt alkotják a karácsony hagyományos színeit. Jól használhatók mellette még a fehér a sárga, amber, és narancssárga díszek és fények, de a rózsaszínnel is összhangban használható.

Tápellátás: , Fogyasztás: 17.0W/m, Fényforrások: 36db, Szín: piros, Kábelszín: , Kinti/benti: , (), Méretek:( )

10 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató