Szines fénykábel méterben

RL-50M-230VSZ

Új termék

Szerelhető színes fénykábel, 13mm PVC tömlőben 2 vezető szálon méterenként 36 izzó. Figyelem! A szerelhető fénykábel önmagában nem üzemkész, a hálózatra csatlakoztatásához egy fénykábel betápszett is szükséges (rendelhető tartozék)! VÁGHATÓSÁG: 1 MÉTER! A feltüntetett ár 1 folyóméterre értendő!  

Bővebb leírás

990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Fogyasztás (W)17.0
Izzószám36
FontosAz ár 1m-re értendő
Fényforrás típusanormál izzó
Fény színeszínes

Egyéb infó

Szerelhető színes fénykábel, 13mm PVC tömlőben 2 vezető szálon méterenként 36 izzó.  Figyelem! A szerelhető fénykábel önmagában nem üzemkész, a hálózatra csatlakoztatásához egy fénykábel betápszett is szükséges (rendelhető tartozék - https://labelle.hu/shop/hu/fenykabelek-szerelheto/871-betap-szett-fenykabelhez.html)! VÁGHATÓSÁG: 1 MÉTER! A feltüntetett ár 1 folyóméterre értendő!  

A normál, vagy hagyományos izzós világítás a LED-hez képest magasabb fogyasztást és rövidebb izzóélettartamot, ugyanakkor lágyabb színeket jelent.

A színes fények mindig a múltba vezetnek vissza, hiszen az első karácsonyi karácsonyfa világítások közt előszeretettel használtak különböző színű égőket. Így a retro stílus és design szinte elengedhetetlen kelléke. Nagyon jó party fény is.

Tápellátás: , Fogyasztás: 17.0W/m, Fényforrások: 36db, Szín: színes, Kábelszín: , Kinti/benti: , (), Méretek:( )

11 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató