Karácsony trendek 2018/2019

Legújabb cikkünk >> Inspirációk az Karácsonyi díszítéshez 2018

vibráló örökség – tradicionális, élő, teli életenergiával
vivid heritage

Vibráló Örökség - Karácsonyi Trendek 2018/2019Ennek a stílusnak a középpontjában a népművészetből vett minták és motívumok állnak. Az iparművészettel és kézművességgel együtt, amelyek korszerű kialakításukkal és grafikai elemeikkel korabeli természetes benyomást keltenek. Ehhez a trendhez élénk vibráló színkombinációk tartoznak: mustár, olajzöld és grafit, piros.

Inspiráció: Ezt a trendet a következő országok népművészete ihlette: Mexikó, Brazília, Skandinávia, Románia, Oroszország, Lengyelország – a legváltozatosabb kulturális háttérrel kapcsolatos hatások itt találkoznak. Motívumok: a virágzás, az összefonódó lombozat, az népiesen, néha sután elnagyolt formák és a geometriai minták, amelyek többnyire hagyományos technikákkal készülnek. Jellemzője ennek a stílusnak a karcolás, gravírozás, maratás és csiszolásos technikák, valamint a festés és hímzés.

eklektikus gyűjtemény- sokoldalú, dinamikus, feltűnő
eclectic gathering

Eklektikus gyűjtemény - Karácsonyi Trendek 2018/2019Ez a stílus ellentétben áll az újjal, ez maga a trend koncepciója is. Rendkívül sokféle dizájnelem találkozik itt: elbűvölő és sportos, finom és intenzív, mindennapos és látványos. A domináns tónusai: rózsaszín, citrom, mandarin és azúrkék kombinálva finom rózsaszínnel, valamit teret hagy még az elegáns feketének aranynak.

Inspiráció: Új létrehozása a különböző dolgok összeszerelésével. A kollázs a kiindulópontja ennek az extravagáns trendnek. Az anyagok, a textúrák és a minták meglepő kontextusban jelennek meg. A csillogó, élénk, fényvisszaverő és csillámló anyagok, mint a kristály, a fólia, a gyöngyház és a tükörüveg kombinációja ez a játékos részletekkel, eltúlzott formákkal és mintázatokkal. A motívumok és a színek fantasztikus használata finom virág és a lepke mintákkal. Izgalmas, spray-színhatások és a fényes fluoreszcens neon elemek.

kiegyensúlyozott letisztultság – tiszta, egyszerű és tökéletes
balanced sobriety

kiegyensúlyozott letisztultság - Karácsonyi Trendek 2018/2019Ezt a stílust, a japán esztétikai stílus ihlette. Egy vonzóan nyugodt és harmonikus stílus. A legfontosabb az, hogy a lényeges elemeket minimalista eszközkészlettel fejezzük ki. A színpaletta ezért szerénynek is tűnik. Visszafogott természetes tónusokkal – a tiszta fehértől a rózsaszín aranyig, fényes, de hűvös szürke, mély bordó vörös és fekete színeket használ.

Inspiráció: Rengeteg anyag van bevonva, és figyelmünket a harmónia és a tökéletesség révén ragadják meg. Világos színű fák, matt sárgaréz és fényes fekete felületek dominálnak. A finoman ábrázolt fa minták, művészi szőtt és fonott szerkezetek, csomózott és fonott anyagok, kiváló minőségű természetes papírok, hajtogatott formák, mind rendkívüli esztétikai benyomást keltenek. Ezzel párhuzamosan a matt és a fényes felületek hatásos kontrasztjai is megjelenik.

pompás történelem – bonyolult, fényesen díszített, gazdag
splendid history

pompás történelem - Karácsonyi Trendek 2018/2019A luxus beállítások emlékeztetnek az olasz Palazzi hatására. A dizájn díszítő jellegű, gyakran számos történelmi utalással, de feltűnően modern szemléletmóddal. A sötét, telített színek elegáns sora biztosítja a stílus meghatározó hangulatát. Az elegáns akvamarin és a meleg arany ragyogó fénye a meghatározó ebben a trendben.

Inspiráció: Ennek a stílusnak a bája, a gyönyörű dicsőséges múltban gyökeredzik. Finomított textíliák, csipke, drágakő és féldrágakövek, gyöngyök, márvány, fémhatású felületek és sötét erdők – az anyagok exkluzívak és költségesek. A pálmafák, a nagy tollak, az egzotikus levelek és a mágikus tájak, történelmi extravagáns motívumok.