Karácsonyi trendek 2015

2015-ben is a christmasworld frankfurti vásár trendjeit mutatjuk be, mint irányadó karácsonyi stílusirányzatok

hangjegyek, kották, csipkék, kristályok kék, rózsaszín, narancs, olajzöld… és bazalt uralják majd a karácsonyt…

Tender Poem - Karácsonyi trendek 2015

Tender Poem – nosztalgikusan emlékező

Az impresszionizmus ihlette ezt a költői és nőies stílust. A meleg bőr tónusa, a fehér, a kék és világos szürke tűnik fel színeiben. Ezüst és arany díszítéssel. Természetet ábrázoló kézi-rajzok, virágos csi pkék, hangjegyek, rovarok, tollak és virágok jelennek meg egy elfeledett időben.

Mystic Ode - Karácsonyi trendek 2015Mystic Ode – szenvedélyes és drámai

A romantikus mese, a fantázia és költészet összefonódásából létrejött varázslatosan dekoratív stílus. Ezek alapján a romantikus kor uralja a háttérben, a színskálája: feketétől a bazalt szürkéig, olajzöldtől a mély barnáig, meleg arany és tüzes vörös. Múltat idéző, misztikus és mágikus szimbólumok tűnnek fel benne. Kristályok, tükrök és festmények Tárgyaiban és anyagaiban a kristályok, tükrök, festmények találkoznak mindennapi anyagokkal, mint a farmer.

Weird Diary - Karácsonyi trendek 2015Weird Diary – önálló és bátor

Kortárs művészi – az elvonttól a Street Art-ig húzódik a kulcsa ennek a stílusnak. Jellemzően szokatlan színkombinációk jellemzik: friss narancs, krémes nugát, puha rózsaszín, hűvös menta és sötétlila. Semleges tónusok, mint az antracit kiemeli a színek intenzitását. Ecsetvonások és festékfújás inspirálják textúráit és mintáit.

Inventive Hymn - Karácsonyi trendek 2015Inventive Hymn – ügyes kifinomultság

Ez a stílus összegyűjti és vegyíti a hagyományt a modern stílussal egy visszafogott színpalettával: természetes fehér gyapjú, szizál, pala, mélyvörös, olajzöld, mustár, szürkészöld. A klasszikus kézműves textil-művésztet erős modern impulzusokkal keveri, a népi és az absztrakt találkozása ez. Anyagai kiváló minőségben: az igen jó minőségű fémek és bőrök.

 

(forrás: christmasworld)

Vélemény, hozzászólás?