Mik lesznek a divatszínek és fények 2015 Karácsonyán?

Arany és ezüst tündérhaj fényfüzé

Arany és ezüst tündérhaj fényfüzér

Idén is, csakúgy, mint minden évben rögtön utazással kezdődött az évünk. A Christmasworld karácsonyi kiállításra utaztunk el Frankfurtba, hogy már az év elején tisztába legyünk milyen trendek is várhatóak 2015 karácsonyára.

Előtérben a fehér és a fémes csillogás

Ami már az első pillanatban igen jól látszott, hogy idén előtérbe kerül a fehér. Mind a díszek, mind a fények tekintetében jól láthatóan ott volt a fehér szinte minden árnyalata. Fényekben a hideg fehér mellett a meleg fehér aranyos csillogása. Anyagokban pedig finoman megmunkált fémek fényes tükröződő felületek erőteljes jelenléte volt érzékelhető. Ezen két hatás egy igen világos, fényes karácsonyi hangulatot hoz majd azoknál, akik szívesen kalandoznak majd el az idei trendek irányába.

Fehér rózsa fényfüzér

Fehér rózsa fényfüzér

nosztalgikus

A fenti alaphangulatot több stílus mentén is felhasználhatjuk, hiszen a nagy karácsonyi kiállítás is minden évben 4 stílusirányzatot fogalmaz meg. A „Nosztalgikus emlékező” talán az idei irányzatok közül a legnőiesebb. A fehér, az arany és ezüst itt is hangsúlyosan van jelen kék és szürke felhangokkal… virágok, csipkék, tollak, hangjegyek finom világa ez…

szenvedélyes aranyetrozsa

Egy szintén igen nőies vonulat a drámai szenvedélyesség felé visz minket, ahol a fény kevesebb, de meleg és mély színek ezt kompenzálják. A romantikus mese és fantázia világában megjelenik az olajzöld és a vörös is… mágikus múltat idéző tárgyak veszik körül: kristályok, tükrök, festmények.

fiatalos

Találunk még a stílusirányok közt fiatalos, színeiben friss és szokatlan kombinációkat használót is. Színeiben a friss narancs, a menta, és a puha rózsaszín jellemzi. Ezek elrendezését pedig mintha a szélre bízná… kissé kuszán, egy laza ecsetvonással.

arisztokratikusfenyhalo2

A negyedik stílust a kifinomultság jellemzi… egy arisztokratikus megjelenés, ami vegyíti a hagyományokat a modern stílussal. Anyagai az igen jó minőségű fémek és bőrök, színeiben a lágy fehér, mustár és szürkészöld jelenik meg. A tompább fényben a kézműves és az absztrakt minták és tárgyak keverednek, de állnak össze egységes egésszé.

Boldog és Békés Karácsonyi Készülődést és Ünnepeket Kíván:
La Belle az ünnep fénye

A fényképen szereplő ünnepi fények elérhetőek webáruházunkban….

Vélemény, hozzászólás?