20 melegfehér LED elemes fényfüzér

BTRY-20WW

Új termék

20 melegfehér LED fényfüzér, 2,8m átlátszó kábel, átlátszó PVC elemtartó ki bekapcsoló funkcióval, 2db AA elem (nem tartozék)

Bővebb leírás

1 490 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Fogyasztás (W)3.0
Izzószám20
Fontos2db AA elem (nem tartozék)
Energiaellátáselemes
Toldhatónem toldható
Fényforrás típusaLED
Kábel színeátlátszó
Fény színemeleg fehér

Egyéb infó

20 melegfehér LED fényfüzér, 2,8m átlátszó kábel, átlátszó PVC elemtartó ki bekapcsoló funkcióval, 2db AA elem (nem tartozék)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A meleg fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk, míg modern kontrasztos díszekhez a legfehérebb fehér illik jobban.

Az átlátszó kábel a legünnepélyesebb, de nem elbújtatja a kábelt, hanem kihangsúlyozza annak fémes csillogását. Kirakatokba, jól látható helyekre ajánljuk.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Az elemes működtetés nagyon sokoldalúvá teszi ezt a dekorációs fényt. Használhatjuk olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre tápellátás, így kertben, autóban, kerékpáron, a ruházatunkat feldíszítve, de akár egy ajándék dekorációja, csomagolásaként is.

Tápellátás: elemes, Fogyasztás: 3.0W/szett, Fényforrások: 20db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: átlátszó, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( )

30 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató