Beltéri LED fényfüggöny 2m x 7m fehér kábel, 1520 kék LED

LEDPL-7620-1520F-K

Új termék

A fényfüggöny 2m X 7m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 7 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 76 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyeken összesen 1520 kék LED világít.

Bővebb leírás

49 990 Ft

-50 000 Ft

99 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Szélesség (m)2.00
Fogyasztás (W)92.0
Magasság (m)7.00
Izzószám1520
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP20
Toldhatóigen
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színefehér
Fény színekék
A termék ajánlott felhasználásaKorlátok, ablakok, tűzfalak, erkélyek és tető élek, nagyobb falrészek dekorálásához. Esküvők elengedhetetlen kelléke, pompásan mutat a fő asztal mögött, és nagyobb falfelületeken, kombináld sejtelmes organza anyaggal és a látvány káprázatos lesz!
Sorolhatóságmax. 6 szett

Egyéb infó

A fényfüggöny 2m X 7m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 7 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 76 fényfonttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüggöny egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér melyeken összesen 1520 kék LED világít.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A kék hideg, de arisztokratikusan ünnepélyes. Nagyon jól mutat vele a zöld és a fehér is. Ezeket akár karácsonyfadíszben, akár fényben bátran használhatjuk mellette. Leggyakrabban mostanság külterületen használják, fák, oszlopok megvilágítására a fehér mellett, jól kihangsúlyozva a tél ünnepélyes ridegségét. Más melegebb fényeknek (piros, sárga) jó hátteret ad.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 92.0W/db, Fényforrások: 1520db, Szín: kék, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( SZ:2.00 M:7.00 )

25 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató