Beltéri LED fényfüggöny 2m x 1,5m fehér kábel, 300 melegfehér LED

LEDCL-2x1.5M-300W-WW

Új termék

A fényfüggöny 2m X 1,5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 1,5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 15 fényponttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyeken összesen 300 meleg fehér LED világít.

Bővebb leírás

49 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltéribeltéri
Szélesség (m)2.00
Fogyasztás (W)46.0
Magasság (m)1.50
Izzószám300
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP20
Toldhatóigen
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színefehér
Fény színemeleg fehér
A termék ajánlott felhasználásaKorlátok, ablakok, tűzfalak, erkélyek és tető élek, nagyobb falrészek dekorálásához. Esküvők elengedhetetlen kelléke, pompásan mutat a fő asztal mögött, és nagyobb falfelületeken, kombináld sejtelmes organza anyaggal és a látvány káprázatos lesz!
Sorolhatóságmax. 10 szett

Egyéb infó

A fényfüggöny 2m X 1,5m világító felülettel +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. A gerincről 20 db 1,5 m egyforma hosszúságú szál lóg le, szálanként 15 fényfonttal. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüggöny egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke fehér melyeken összesen  meleg fehér LED világít.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A meleg fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk, míg modern kontrasztos díszekhez a legfehérebb fehér illik jobban.

A fehér kábeles kiszereléseket olyan esetekben használjuk, amikor a fényforrás háttere fehér (fehér műfenyő, világos fal, stb.), vagy nem működtetett állapotban ez a legkevésbé zavaró. Természetesen maga az ünnepi alkalom is meghatározhatja, hogy fehér kábeles fényforrást válasszunk. Esküvői, születésnapi, konferencia díszvilágításához használjunk inkább fehér kábeles kiszerelést.

Csak beltéri használatra. A beltéri termékek olcsóbbak mint az azonos paraméterekkel (szín, izzó, méret) rendelkező kültéri párjaik.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 46.0W/db, Fényforrások: 300db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: fehér, Kinti/benti: beltéri, (), Méretek:( SZ:2.00 M:1.50 )

25 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató