Kültéri villanó sűrű LEDes fényfüzér 10m zöld kábel, 100 meleg fehér LED, 10 villanó

LEDPLR-10M-100Z-MF-W

Új termék

Kültéri meleg fehér LED-es fényfüzér, hideg fehér villanóledekkel. A 100 LED-es fényfüzér 10 LEDenként egy villanó LED-el egészült itt ki, ami csillogó, szikrázó hangulatot ad a fényfüzérnek.

Bővebb leírás

17 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Hossz (m)10.00
Fogyasztás (W)9.2
Izzószám100
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Fény dinamikája10 FLASH LED
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
Fény színemeleg fehér
A termék ajánlott felhasználásaKertekben fák törzsének, ágainak-, valamint fenyők, bokrok és tuják díszítésére, használhatod egész évben a kert lombos fáinak dekorálására, teraszok, korlátok, oszlopok esti megvilágítására. Esküvők, kerti-, és grill partik elengedhetetlen kelléke.
Sorolhatóságmax. 30 szett

Egyéb infó

MELEG FEHÉR LED kültéri, 10m hosszú zöld gumikábel, 100 LED, 10 FLASH fehér LED, 230V, 9.2W, 1.5M betáp kábel, 3A AC/DC.

Kültéri hidegfehér LED-es fényfüzér villanóLED-ekkel. A 100 LED-es fényfüzér 10 LED-enként egy villanó LED-el egészült itt ki, ami csillogó, szikrázó hangulatot ad a fényfüzérnek.

Jó megoldás lehet pavilonok, kirakatok díszítéséhez, hiszen nem zavaróan villogó, így nem tereli el a figyelmet, a tekintetet mégis oda vonzza.

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A meleg fehér fény ünnepélyes, elegáns és nem tolakodó. Jól harmonizál mindenfajta karácsonyi díszítéssel és más fények színeivel is. Régies, tradicionális díszítéshez a meleg fehéret ajánljuk, míg modern kontrasztos díszekhez a legfehérebb fehér illik jobban.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 9.2W/db, Fényforrások: 100db, Szín: meleg fehér, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: kültéri, Gyárilag rögzített(nincs), Méretek:( H:10.00 )

30 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató