LED Party fény szett 10m 15 színes
search
  • LED Party fény szett 10m 15 színes
  • LED Party fény szett 10m 15 színes
  • LED Party fény szett 10m 15 színes
  • LED Party fény szett 10m 15 színes
  • LED Party fény szett 10m 15 színes
  • LED Party fény szett 10m 15 színes

LED Party fényfüzér (égősor) szett 10m zöld kábel 15 színes "Golflabda"

33 990 Ft
Adóval együtt

A party fényfüzér szett (Golf Ball Party Light) 10m világító szakasszal +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel.

Mennyiség

  Biztonságos vásárlás

Adatkezelési nyilatkozatunk

  Házhozszállítás és bolti átvét

Szállítási és fizetési lehetőségek

  Bolti garancia

Fénytechnikai szaküzletünk több évtizede vevőink szolgálatában

A party fényfüzér szett (Golf Ball Party Light) 10m világító szakasszal +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke zöld melyen összesen 75 színes LED világít (labdánként 5-5 LED)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A színes fények mindig a múltba vezetnek vissza, hiszen az első karácsonyi karácsonyfa világítások közt előszeretettel használtak különböző színű égőket. Így a retro stílus és design szinte elengedhetetlen kelléke. Nagyon jó party fény is.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 4.6W/szett, Fényforrások: 75db, Szín: színes, Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( H:10.00 )

LEDG50-10M-15-M

Adatlap

Kültéri/Beltéri
kültéri (és beltéri)
Hossz (m)
10.00
Fogyasztás (W)
4.6
Izzószám
75
Fontos
a LED fényforrások a szett részei
Energiaellátás
hálózati csatlakozó (230V)
Érintésvédelmi kódja
IP44
Toldható
max. 30 szett
Fényforrás típusa
LED
Betáp hossza
1,5m
Kábel színe
sötétzöld
Fény színe
színes
A termék ajánlott felhasználása
Esküvők, kerti-, és grill partik, baráti beszélgetések elengedhetetlen kelléke. Használd önmagában retro világításként, vagy kombináld színes lampionokkal, léggömbökkel.

Megadott referenciák

ean13
5999884853626
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.