LED Party fényfüzér szett 5m zöld kábel 10 pink "Golflabda"

LEDG50-5M-10-PI

Új termék

A party fényfüzér szett (Golf Ball Party Light) 5m világító szakasszal +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel.

Bővebb leírás

15 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Hossz (m)10.00
Fogyasztás (W)4.6
Izzószám50
Fontosa LED fényforrások a szett részei
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatómax. 60 szett
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
Fény színerózsaszín (pink)
A termék ajánlott felhasználásaEsküvők, kerti-, és grill partik, baráti beszélgetések elengedhetetlen kelléke. Használd önmagában retro világításként, vagy kombináld színes lampionokkal, léggömbökkel.

Egyéb infó

A party fényfüzér szett (Golf Ball Party Light) 5m világító szakasszal +1,5m csatlakozó kábellel üzemkészre szerelt. Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. A fényfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy csavaros toldórész található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. Vezetéke zöld melyen összesen 50 pink LED világít (labdánként 5-5 LED)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A rózsaszín nagyon elegáns ünnepi fény, de karácsonyi fényként nem mondható hagyományosnak, ugyanakkor 2012 egy kiemelt trendszíne (Késő Esti Ragyogás - SZÍNEI). Nagyon szép és ünnepélyes kombináció hozható létre a meleg fehérrel, fehérrel párosítva 2012-ben a sötétkék-szilva, sötétbarna, fekete színekkel párosítva. A karácsonyi díszítésen kívül más ünnepeken is használható. Kiváló esküvői, születésnapi, party dekorációs szín.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A kültéri fényforrásokat közterületek, karácsonykor házak és a kertek díszítésére ajánljuk. Alkalmasak a kertben lévő fák, bokrok karácsonyi díszítésér. Időjárás állók így esőben havazásban is működtethetők. A kültéri fényeket a nyári estéken is használhatjuk hangulatvilágításra így party fénynek is használhatóak. Természetesen minden kültéri világítás beltéri világításként is használható.

Tápellátás: 220V AC/DC adapter, Fogyasztás: 4.6W/szett, Fényforrások: 50db, Szín: rózaszín (pink), Kábelszín: sötétzöld, Kinti/benti: kültéri, (), Méretek:( H:10.00 )

11 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató