Party fényfüzér, égősor 10m zöld kábel, 20db E27 foglalattal

BL-10M-20B

Új termék

Party fényfüzér 10m zöld kábelen 20 db E27-es foglalatot tartalmaz +1,5m csatlakozó kábellel. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A fényforrások nem a szett részei, válogasd össze kínálatunkból, így szinte minden alkalomra megtalálhatod a megfelelőt, legyen az a pajzán piros, a konzervatív fehér, a vidám sárga, a pihentető kék vagy éppen a barátságos zöld.

Bővebb leírás

24 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Hossz (m)10.00
FontosAz izzók nem a szett részei
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatónem toldható
Fényforrás típusaLED
Betáp hossza1,5m
Kábel színesötétzöld
A termék ajánlott felhasználásaEsküvők, kerti-, és grill partik, baráti beszélgetések elengedhetetlen kelléke. Használd önmagában retro világításként, vagy kombináld színes lampionokkal, léggömbökkel.
Foglalatok száma20

Egyéb infó

Party fényfüzér (Festoon Party Lights) 10m zöld kábelen 20 db E27-es foglalatot tartalmaz +1,5m csatlakozó kábellel. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A termék nem sorolható. A fényforrások nem a szett részei, válogasd össze kínálatunkból, így szinte minden alkalomra megtalálhatod a megfelelőt, legyen az a pajzán piros, a konzervatív fehér, a vidám sárga, a pihentető kék vagy éppen a barátságos zöld. (https://labelle.hu/shop/hu/116-fenyforrasok)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A sötétzöld gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. Előnye persze az is, hogy sötétben is kevésbé látható, valamint sötét hátterek esetén inkább ezt javasoljuk.

A nagyobbik csavaros foglalat. A menetes rész átmérője 27 mm. Medium Edison Screw az angol eredeti neve, ES-nek szokták rövidíteni. Jellemzően hálózati (230-240V-os) feszültségű fényforrások, pl. gömb, körte izzók és rúd lámpák.

11 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató