Party fényfüzér 5m, 10db E27 foglalattal

UST-S5m-10

Új termék

Party fényfüzér 5m fekete kábelen 10 db E27-es foglalatot tartalmaz +0,5m csatlakozó kábellel. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A fényforrások nem a szett részei, válogasd össze kínálatunkból, így szinte minden alkalomra megtalálhatod a megfelelőt, legyen az a pajzán piros, a konzervatív fehér, a vidám sárga, a pihentető kék vagy éppen a barátságos zöld.

Bővebb leírás

11 990 Ft

Adatlap

Kültéri/Beltérikültéri (és beltéri)
Hossz (m)5.00
FontosAz izzók nem a szett részei
Energiaellátáshálózati csatlakozó (220V)
Érintésvédelmi kódjaIP44
Toldhatóigen
Betáp hossza0,5m
Kábel színefekete
A termék ajánlott felhasználásaEsküvők, kerti-, és grill partik, baráti beszélgetések elengedhetetlen kelléke. Használd önmagában retro világításként, vagy kombináld színes lampionokkal, léggömbökkel.
Foglalatok száma10

Egyéb infó

Party fényfüzér (Festoon Party Lights) 5m fekete kábelen 10 db E27-es foglalatot tartalmaz +0,5m csatlakozó kábellel. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A fényfüzér egyik oldalán egy villásdugós kábel, a másik oldalán pedig egy lengő alj található, mely segítségével könnyedén összetoldhatjuk a következő termékkel. A fényforrások nem a szett részei, válogasd össze kínálatunkból, így szinte minden alkalomra megtalálhatod a megfelelőt, legyen az a pajzán piros, a konzervatív fehér, a vidám sárga, a pihentető kék vagy éppen a barátságos zöld. (https://labelle.hu/shop/hu/116-fenyforrasok)

A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemző. A LED fényének színei sokkal határozottabbak, kontrasztosabbak.

A fekete gumikábel észrevétlen marad, a karácsonyfa, vagy fenyőágak, tűlevelei között. A fekete kábel előnye az is, hogy sötétben szinte észrevétlen, valamint sötét (szürke, fekete) hátterek esetén inkább ezt javasoljuk. Kivallóan alkalmas pl. lombos fák feldíszítésére.

A nagyobbik csavaros foglalat. A menetes rész átmérője 27 mm. Medium Edison Screw az angol eredeti neve, ES-nek szokták rövidíteni. Jellemzően hálózati (230-240V-os) feszültségű fényforrások, pl. gömb, körte izzók és rúd lámpák.

11 más termék ebből a termékcsoportból:

 SimplePay vásárlói tájékoztató